Potřebujete vyspádovat střechu? Vyzkoušejte Poroflow RF!

Potřebujete vyspádovat střechu? Vyzkoušejte Poroflow RF!
Aktualizováno: 15.06.2023

Poroflow RF na střešeSpádování střechy je proces, jehož účelem je zajištění dlouhodobého spolehlivého fungování hydroizolace. Střechy s minimálním spádem nebo bez spádu trpěly negativními důsledky povětrnostních vlivů. A to především v případě stojaté vody, která zde zůstávala po dešti nebo při tání sněhu.

  • Stojatá voda měla rovněž nepříznivý vliv především na vznik nebezpečných mikroorganismů.
  • Docházelo také často k poruchám hydroizolace a k napětí mezi suchou a mokrou částí střechy.

Díky modernímu materiálu, kterým je pěnobeton Poroflow, se mohou na střechách vyplnit i tzv. hluchá místa. Při těchto rekonstrukčních pracích není nutné ve většině případech odstraňovat původní vrstvu. Pěnobeton Poroflow dokáže vyrovnat jakýkoliv povrch jakéhokoliv rozměru a rozsahu nerovností. Překážkou nejsou ani instalační rozvody. Pěnobeton je tekutý materiál a díky tomu se tvarově přizpůsobí tak, že vytvoří zcela kompaktní a rovnou vrstvu bez nežádoucích spár.

  • Další využití nachází při nutnosti vyrovnat prostor mezi klenbami.
  • Pěnobeton se používá také pro vyplnění nevyužívaných sklepů a šachet.

 

Pěnobeton zabrání vzniku plísní

Další výhodou pěnobetonu je jeho nízká hmotnost. Tu stavební firmy oceňují především tam, kde je nutné vyrovnat cihelné oblouky kleneb, které nesnesou velké zatížení. Je to tedy možnost bezproblémového řešení při navýšení domu o patro, kde se původní střešní konstrukce vlivem stavebních úprav mění na podlahu. Pěnobeton je vhodným řešením i z důvodu vytvoření ideálního prostředí a zdravého bydlení. Díky tomu, že je tento materiál prodyšný, neuzavírá v konstrukci vlhkost a zabrání tak vzniku nebezpečných plísní. Tím pádem se zvyšuje také životnost samotného domu.

Pěnobeton Poroflow je možné aplikovat prakticky na jakýkoliv povrch. Tedy i v místech, kde jsou zbytky původní střešní izolace.

 

Kalkulátor betonu – nezávazná poptávka

+ přidat další tvar
čtverec obdélník trojuhelník pravoúhlý trojuhelník lichoběžník rám núhelník núhelník kolo

Celkový objem: 0,0 m3

%
Mix
Přijede cca: 0 mixů

Celkový objem: 0,0 m3

%
Mix
Přijede cca: 0 mixů
Použití:
Celkový objem:
%
Použití:
Přijede cca: 0 mixů
Přílohy:
Beton Vám dovezeme na stavbu. Vlastní doprava, přijedu si pro beton sám.
Ano, potřebuji beton čerpat. Ne, nepotřebuji beton čerpat.