Pevná skruž: Moderní řešení pro stavebnictví

Pevná skruž: Moderní řešení pro stavebnictví
Aktualizováno: 13.03.2024

Moderní příhradová skruž

Moderní příhradové skruže, například systém UniKit, poskytují vynikající únosnost a flexibilitu pro tvorbu průjezdních profilů a provizorních přemostění. Skládají se z běžných systémových dílů, což umožňuje snadnou montáž a adaptabilitu na různé stavební požadavky.

Modulární nosné konstrukce

Dalším klíčovým řešením jsou modulární nosné konstrukce, které umožňují efektivní a únosné řešení pro podporu bednicích systémů při výstavbě tunelů a jiných stavebních děl. Tyto stavebnice se většinou skládají ze standardních dílů, čímž zjednodušují logistiku a montáž.

Rámové nosné konstrukce

Rámové nosné konstrukce, jako je systém Staxo, představují další běžně používané řešení. Díky spojovacím prvkům a vřetenům, která umožňují milimetrovou regulaci výšky, jsou tyto konstrukce vysoce flexibilní a únosné, což z nich činí ideální volbu pro širokou škálu stavebních aplikací.

Závěr

Pevná skruž a její různé formy jsou nezbytným prvkem moderního stavebnictví, poskytujícím pevnost, bezpečnost a flexibilitu při realizaci komplexních stavebních projektů. Díky pokroku v oblasti konstrukčního designu a materiálů mohou dnešní stavební firmy využívat řešení, která maximalizují efektivitu a zároveň zajistí trvalou stabilitu a bezpečnost konstrukcí.

 

Doporučujeme: Konstrukční beton, nejlepší volba pro stavbu budov nebo monolitických konstrukcí.

Vždy konzultujte váš projekt s odborníkem. Kontaktní formulář.

Kalkulátor betonu – nezávazná poptávka

+ přidat další tvar
čtverec obdélník trojuhelník pravoúhlý trojuhelník lichoběžník rám núhelník núhelník kolo

Celkový objem: 0,0 m3

%
Mix
Přijede cca: 0 mixů
Mix
Což je cca: 0 míchaček
Zadejte tvar a rozměry plochy, kterou potřebujete vybetonovat, vyberte způsob použití, a náš kalkulátor betonu se postará o vše ostatní, včetně odeslání poptávky, přičemž minimální objem vaší poptávky je 1m3.

Celkový objem: 0,0 m3

%
Mix
Přijede cca: 0 mixů
Mix
Což je cca: 0 míchaček
Použití:
Celkový objem:
%
Použití:
Přijede cca: 0 mixů | 0 míchaček
iPokud není č.p., popř. ani ulice známá, uveďte nejbližší ulici a č.p.
i Plánované použití a specifikace betonu, např.:
1) Základové pasy pro rodinný dům – C20/25
2) Podlaha - garáž (dlažba) – C25/30
3) Stropy – C30/37
4) Venkovní plocha (pojezdová) – C30/37
5) Opěrná stěna – ztracené bednění – C25/30

Výše uvedené specifikace betonů (C25/30 apod.) nelze brát jako doporučení. Specifikaci (pevnost) betonu najdete v projektové dokumentaci, popř. ji získáte od stavbyvedoucí, statika nebo projektanta.
Přílohy:
i K dopravě betonových směsí používáme autodomíchávače značek MAN, IVECO, MERCEDES aj. o objemu 6-8m3.

Berte na vědomí, že dopravu pro suché/zavlhlé směsi (např. potěry/mazaniny) nenabízíme, ale na vyžádání můžeme doporučit naše partnery.
Beton Vám dovezeme na stavbu. Vlastní doprava, přijedu si pro beton sám.
Více na cemex.cz
i Pokud potřebujete uložit beton na větší vzdálenost, popř. do výšky, zvolte možnost čerpání betonu. Do pole „Specifikace betonu“ uveďte vzdálenost, na kterou chcete beton čerpat (např. čerpání 28m). Ano, potřebuji beton čerpat. Ne, nepotřebuji beton čerpat.