Od kolika krychlových metrů se vyplatí dovoz z betonárny?

Od kolika krychlových metrů se vyplatí dovoz z betonárny?
Aktualizováno: 15.06.2023

beton dovezený z betonárny

Beton má své kouzlo

Beton je skutečně vděčný materiál, který se hodí jak pro různé nosné prvky, tak podpoří i finální vzhled staveb. Jeho pevnost je prioritou a také není divu, že je poté tak žádaný. On má samozřejmě i své další přínosné benefity, že se snadno zpracovává, dobře se přizpůsobuje a dokonce se mu nedá v některých případech upřít ani jeho estetický vzhled. Ještě před určitými lety, zvláště kdo stavěl, tak měl u stavby postavenou míchačku a beton si míchal obvykle z písku, kameniny, cementu a vody. V současné době je daleko větší výběr a to rovnou různých betonových směsí. A jak je to s míchačkou? Tak je pravdou, že se už vidí daleko ojediněle, protože přece jenom je tu daleko lepší možnost a ta je vítaná. Úplně nejlepší je si betonovou směs objednat podle potřeby a jednoduše si ji nechat dovézt na místo stavby.

Šetříte čas a získáte kvalitu

Díky dopravě, která na staveniště doveze beton prostřednictvím moderních a výkonných autodomíchávačů a rovněž i čerpadel, máte zajištěný komfort. Stačí si jen vypočítat, kolik budete potřebovat metrů krychlových a požadavek přednést na centrální dispečink. Ještě je třeba uvést místo, kam se bude beton dopravovat a určitě se domluvíte i na čase, což je nesmírně důležité. Rozhodně získáte kvalitně namíchaný beton na míru. S výkonností dodávek betonových směsí budete naprosto spokojeni.

Jak jste mohli nyní zjistit, tak bez dřiny získáte kvalitu, která je naprosto přesně namíchaná profesionály. Čerpadla se zase postarají o dopravu namíchaného betonu i na nepřístupná místa, což je rozhodně další přínosný bonus. Je zcela možné, že vám nyní vyvstane v hlavě otázka, od kolika krychlových metrů se vyplatí dovoz z betonárny? Přece jenom je to jistota, kvalitní beton, ještě bez námahy a dokonce se dá aplikovat i pod povrch země.

Tak minimální objem, který si můžete objednat touto cestou je metr krychlový. Přes 60 betonárek nabízí kvalitní materiál a můžete si tak snadno objednat od konstrukčního betonu až po pěnobeton nebo lehčený beton.

Kalkulátor betonu – nezávazná poptávka

+ přidat další tvar
čtverec obdélník trojuhelník pravoúhlý trojuhelník lichoběžník rám núhelník núhelník kolo

Celkový objem: 0,0 m3

%
Mix
Přijede cca: 0 mixů

Celkový objem: 0,0 m3

%
Mix
Přijede cca: 0 mixů
Použití:
Celkový objem:
%
Použití:
Přijede cca: 0 mixů
Přílohy:
Beton Vám dovezeme na stavbu. Vlastní doprava, přijedu si pro beton sám.
Ano, potřebuji beton čerpat. Ne, nepotřebuji beton čerpat.